Ellen Lammens 
Meesterlijk gebak - Creatief met Cake
   Home & Over Ellen      Creatief met Cake      Workshops
Workshops cupcakes
 
Tijdens de workshops toont Ellen diverse technieken, zoals het bedekken van de cupcake, het aanbrengen van reliëf, stencilen, boetseren, borduurwerk, het gebruik van sjablonen, textuurmatjes of - rolstokken en uitstekers ,...
Je krijgt tijd en ruimte om zelf te experimenteren met de aangeleerde technieken. Ellen geeft raad en advies als het nodig is. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met jouw eigen gecreëerde cupcakes.
Om persoonlijke begeleiding te garanderen, wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 8 personen per workshop. 
 
Interesse & Inschrijving

Ben je geïnteresseerd in een workshop, laat dit dan weten via info@ellenlammens.be. U wordt  dan op de hoogte gebracht van de eerstvolgende data waarop een workshop georganiseerd wordt, alsook over de inschrijvingsmodaliteiten.

 
Prijs
De prijs voor een cupcakeworkshop bedraagt €50.00 per les. De prijs is inclusief het gebruik van standaardmateriaal en rolfondant of marsepein, alsook één drankje.
Na je inschrijving zal je een document ontvangen met een beperkte lijst zelf mee te brengen materiaal en uitrusting, nodig tijdens de workshop. Daaronder zijn ondermeer 8 cupcakes** (recepten worden aangeleverd na inschrijving), schaar, deegrol, handdoek, aardappelschilmesje of breekmes, mes, keukenhanddoek, vaatdoek, tandenstokertjes, eventueel spuitzak en spuitmondjes, doos on de cupcakes mee te nemen naar huis. 

**Indien je zelf geen tijd of zin hebt om cupcakes te bakken, kan je ze bestellen voor €1,25 per cupcake.


Locatie
De workshops gaan op aanvraag door op een locatie naar keuze. 
 
Annulatiebeleid
Annuleren kan kosteloos tot 3 weken voor de aanvang van de workshop. Annuleer je later, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald tenzij er een vervanger wordt gevonden (door jezelf of door Ellen). Als een workshop door omstandigheden geannuleerd wordt door Ellen zelf, wordt het volledige bedrag terugbetaald. De inschrijvingen werken op een “first come, first served” basis. Een workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen.