Ellen Lammens 
Meesterlijk gebak - Creatief met Cake
   Home & Over Ellen      Creatief met Cake      Demonstraties
 
Demonstraties door Ellen
Ellen biedt twee soorten demonstratielessen aan: één gericht op de klassieke patisserie (Passie voor Patisserie), een tweede gericht op de creatieve suikerbewerking voor cake en cupcakes (Creatief met Cake).
  • Passie voor Patisserie
Tijdens een demonstratie ‘Passie voor patisserie’ legt Ellen uit hoe je erin slaagt de ‘klassiekers’ van de Vlaamse baktraditie te maken. Gaande van misérable, over bokkenpootjes, tot een heerlijke bavarois. Het gebak wordt indien mogelijk afgewerkt met een persoonlijke toets. Deze formule is zeer interessant tijdens opendeurdagen of voor verenigingen/bedrijven. Neem zeker een kijkje onder 'Foto's - Passie voor Patisserie’.
  • Creatief met Cake
Tijdens de demonstraties ‘Creatie met Cake’ toont Ellen diverse suikerkunsttechnieken met rolfondant of marsepein, zoals het aanbrengen van reliëf, stencilen, boetseren, borduurwerk, het gebruik van sjablonen, textuurmatjes of - rolstokken en uitstekers, ...
 
Aanvraag demonstratieles

Meer informatie over demonstratielessen kan je aanvragen via info@ellenlammens.be met vermelding van je contactgegevens en de datum, duur en locatie van de demonstratieles.

 
Prijs
De prijs voor een demonstratieles wordt bepaald op basis van de inhoud en de tijdsduur.
Voor verplaatsingen buiten een straal van 20 km wordt een verplaatsingskost van 0.40 euro/km aangerekend.